24 Mayıs 2011 Salı

FATİH TERİM DEVRE ARASINDA GALATASARAY'DAN AYRILABİLİR

KESİN OLMAMAKLA BERABER BU DUYUMU SİZLERLE PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM.

DEVRE ARASINDA FATİH TERİM GALATASARAY'DAN AYRILABİLİR.

ALDIĞIMIZ DUYUMLARA GÖRE FATİH TERİM'İN İSTEDİĞİ TRANSFERLER YAPILMAYACAK VE ÜNAL AYSAL'LA FATİH TERİM'İN ARASI AÇILACAK. 

BÜLEN TULUN'UN YARATACAĞI PROBLEMLER FATİH TERİM'İ BIRAKMAYA ZORLAYACAK.

BÜYÜK İHTİMALLE GERÇEKLEŞMEYECEK AMA BİZ YİNE DE BU İHTİMALDEN SİZİ HABERDAR EDELİM DEDİK.

İLK BİZDEN DUYDUNUZ. TAA 6 AY EVVELİNDEN ALDIĞINIZ BU HABERİ KENARA NOT EDİN. VAY AMK TE NE ZAMANDAN BİLDİ DERSİNİZ.


fatih terim kimdir?
teknik direktör.

7 yorum:

karda turan dedi ki...

haha, saçmalık. kusura bakmayın arkadaşlar ama fotomaç gibisiniz resmen. aklınıza gele gele fatih terim mi geldi? galatasaray'ın yeni hocası türk olmayacak, arabistan kıtasından olacak. bölgedeki politik durum nedeniyle şu an açıklayamıyoruz ama siz de bizi takip edin, yakında öğrenirsiniz.

karda turan dedi ki...

peki biz kim miyiz? bazı nedenlerle açıklayamıyoruz ama yakında öğrenirsiniz. dudağınız uçuklayacak öyle söyliyim : )))))

dekoburak dedi ki...

@ karda turan:)))) böyle gülücükler yapınca noluyor havanız mı oluyur anlamak mümkün değil. söylediklerinizin hiç bir dayanağı yok boş boş konuşuyorsunuz.

hayda turan dedi ki...

@decoburak arkadaşım amacım size sataşmak değil. böyle algılandıysa özür dilerim ama bizi bilen bilir ve bilmeyen de bilmez. o yüzden dostça yaklaşıyorum. tanısan çok seversin çünkü bizi. ama insanımızı böyle alenen kandırmanıza da izin veremeyiz. ha bilerek mi kandırıyosunuz, tabi ki hayır. sadece yanlış bilgi almışsınız düzeltmek de görevimiz. sevgilerle : )))

dekoburak dedi ki...

ne dediğiniz anlaşılmıyor lütfen çıkarın şu üstünüzdekileri gibi klişe espiriler yaptırmak zorunda bırakmayın beni. hakikaten ne dediğiniz anlaşılmıyor çıkarın şu üstünüzdekileri. umarım cinsi latifsinizdir.

sevgi bizden ama saygı duymuyorum size. lütfen gidin. birbirimizi daha fazla kırmayalım. epey de konu dışına çıktık zaten.

hurda turan dedi ki...

haklısınız biraz işimize dönelim. bizi bilen bilir, şimdilik fazla göz önünde bulunmamamız gerektiğinden kendimize ait sitemiz yok. o yüzden burdan yazalım bilgilerimizi size de faydamız olsun.

galatasaray'ın yeni teknik direktörü şu an lübnan'ın en lüks balık restoranında haldun üstünel'le yemekte. her konuda anlaşıldı, sadece başkan canaydın'ın özel uçağı bekleniyor. arık anlamışsınızdır heralde kim olduğunu : )))

futbolcular hakkında da bilgiler geliyor ama kulübe zarar vermemek için bişey diyemiyoruz şu an. ama şöyle söyliyim özellikle kaleci transferi olursa sami yen'deki altı pas'ın çekeceği var : )))))

dekoburak dedi ki...

sitemiz üzerinden prim yapma çabalarınız ayan beyan ortada. sizin gibileri çok gördük. hepsi tek tek piyasadan silindi. sizin de akıbetiniz bu olacaktır. çünkü siz aynısınız. biz ise farklıyız.

deli saçması fikirlerinizi lütfen başka platformlarda dile getirin. terbiyemi bozmak istemem ama siktirin gidin amınakoyim. hassiktir bozdum terbiyemi. bunlar da son sözlerimdir size karşı.

rivelino der ki "aslan olmak zordur. etrafınız gücünüzden kuvvetinizden faydalanmaya çalışan pierlerle doludur"