21 Mayıs 2011 Cumartesi

İLK BOMBA!!!!


KİMSENİN SÖYLEMEDİKLERİNİ SÖYLÜYORUZ


VARAN 1

NEMANJA VIDIC GALATASARAY'DA!!!!!!!

HERKESTEN ÖNCE BİZ AÇIKLIYORUZ. MAN UTD IN YILDIZ OYUNCUSU NEMANJA VIDIC GALATASARAY'DA. ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OLMASINA RAĞMEN 1 HAFTADIR FLORYA'DA TEK BAŞINA ANTREMAN YAPIYOR.

ANTREMAN GÖRÜNTÜLERİNİ İÇEREN KASETİ 24 MAYISA KADAR YAYINLIYORUZ!!!

VARAN 2
VARAN 3
VARAN 4 

YAKINDA

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sizi ilgiyle takip ediyorum. çok önemli bilgileri, popüler/tanınır olma kaygısı gütmeden bizlerle paylaşıyorsunuz. yeni duyumları da sabırsızlıkla bekliyorum.

kısa bir sorum var; kaptanımız arda turan'ın akıbeti ne olacak? kalıyor mu gidiyor mu? kalması için her şeyi yapmaya hazırım, hazırız! böyle galatasaraylı'lar kolay yetişmiyor, kıymetini bilmeliyiz.

teşekkürler.

Adsız dedi ki...

inanılmaz. :))

ben de bir duyumumu paylaşayım, arkadaşlar chelsea'nin senegalli orta saha oyuncusu MİCHAEL ESSİEN galatasaray'da! ;) kaynak sağlam.

kendisiyle başkan aysal bizzat görüşmüş. ;) iki güne açıklanır. hayırlı olsun tekrar.

dekoburak dedi ki...

@seth

öncelikle çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi popüler olma kaygısı gütmeden yayınlıyoruz bu duyumları. amacımız taraftarlar güzel haberleri en çabuk şekilde öğrensin.

ar da turan (dahi anlamındaki de-da ayrı yazılır) mevzuuna gelince son duyumlar takımda kalacağı yönünde. ama kesinleşen bi durum yok. belli olunca ilk olarak farklıduyumculukta yayınlayacağımıza emin olabilirsiniz.

ben teşekkür ederim.

dekoburak dedi ki...

@peynir

essien le galatasaray'ın hiç bir ilişkisi olmadığından emin olabilirsiniz. o mevkiye başka bi transfer yapıldı bile. 2 gün içinde onu da açıklayacağız.

Adsız dedi ki...

kaynak sağlam diyorum dejuan blair. ;)

essien geldiğinde kapağı takmış oluruz zaten bizi bilen bilir merak etme. ;)